Antena 3 CNN Timp liber Muzică Clipe grele pentru Corina Chiriac. “ Durerea amorteşte în timp toată persoana lovită"

Clipe grele pentru Corina Chiriac. “ Durerea amorteşte în timp toată persoana lovită"

Clipe grele pentru Corina Chiriac. “ Durerea amorteşte în timp toată persoana lovită"
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Feb 2016   •   15:13

“Fericirea a ajuns la mine pe căi ocolite. Reţeta nu o pot da, pentru că sunt mulţi oameni care nu ar digera procesul de fabricaţie. Fericirea este probabil momentul acela scurt de extaz când întâlneşti un bărbat care îţi place sau îţi cumperi o geantă sau dai cu un parfum extraordinar. Genul ăla de fericire ţine puţin şi nu e durabil. Aş miza mai mult pe o pace interioară, care este rezultatul unei împăcări cu sine, cu destinul, aşa cum spuneau anticii este important să ne cunoaştem pe noi înşine”, mărturiseşte Corina Chiriac într-un interviu pentru gandul.info.

Despre momentele care i-au marcat existenţa, dar pe care a avut tăria să le depăşească, Corina Chiriac relatează şi în cartea sa,"Căutând iubirea":

“Mi-am amintit de anii mei de depresie şi am înţeles de ce i-am trăit: pentru că fusesem refuzată. Nu mai contează nici de ce, nici de către cine. Nici în ce context. În refuz constă respingerea. Mai ales în refuzul uscat. Refuzul uscat este egal cu veninul lichid. Sunt oameni pe care refuzul îi determină la agresivitate, de parcă toată fiertura veninului injectat s-ar înmulţi în sângele nostru până la  explozie. Şi sunt oameni pe care refuzul îi striveşte emoţional tot aşa cum te-ai lovi în fugă de o stâncă. Iar durerea amorteşte în timp toată persoana lovită".

Citiți mai mult pe gandul.info.

×
Subiecte în articol: Corina Chiriac
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close