Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Mistere inexplicabile în Munţii Bucegi. Câte porţi energetice sunt

Voi cu Voicu. Mistere inexplicabile în Munţii Bucegi. Câte porţi energetice sunt

Voi cu Voicu. Mistere inexplicabile în Munţii Bucegi. Câte porţi energetice sunt
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Oct 2019   •   22:26

Există legende care spun că sub România mai este o Românie, una subterană. Iar termenul e folosit în sensul lui propriu. Cinci sute de tuneluri secrete străbat ţara. Unii conspiraţionişti spun că reţelele canalelor subterane din Munţii Bucegi comunică cu piramidele din Egipt. Vasile Păun, antreprenor social, a vorbit la "Voi cu Voicu" despre nodurile de putere din Munţii Bucegi. 

"România e plină de puncte energetice. Peste tot în lume există astfel de spaţii pentru că ele au facilitat procesul de evoluţie în conştiinţă. Noi rezonăm cu locurile noastre care ne pun în legătură cu înţelepciunea, iubirea, cu puterea străbunilor noştri. În categoria unor astfel de locuri este şi zona Munţilor Bucegi. 

Există noduri de putere cu anumite frecvenţe care ne pun în rezonanţă cu anumite stări de conştiinţă. Te plimbi pe munte ca un simplu turist şi te simţi mai uşor, simţi că e ceva acolo. Acea stare trezeşte ceva în tine. Am învăţat să găsesc astfel de noduri, în care stai şi pentru că eşti liniştit, în tăcere, natura începe să lucreze în tine". 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu muntii bucegi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close