Antena 3 CNN Actualitate ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI - o campanie Antena3 şi Fundaţia Mereu Aproape

ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI - o campanie Antena3 şi Fundaţia Mereu Aproape

ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI - o campanie Antena3 şi Fundaţia Mereu Aproape
13 Dec 2013   •   12:23

Moş Crăciun ar putea veni anul acesta şi pentru copiii care trăiesc în sărăcie şi boală. Antena 3 şi-a mobilizat toţi oamenii pentru a face posibile minuni, acolo unde tristeţea, deznădejdea şi sărăcia fac legea.

Cu ajutorul nostru şi al vostru, sărbătorile pot fi cu adevărat îmbelşugate pentru nişte copii care nici nu au avut curajul să ceară ceva de la Moş Crăciun. La antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei au fost prezentate câteva cazuri care ne obligă să reacţionam şi să încercăm să fim mai buni, pentru a ne ajuta semenii.

Întreaga echipă a Antenei 3 va prelua anul acesta sarcina de ajutor de Moş Crăciun. Cu sprijinul, şi prin intermediul nostru, câteva familii care trăiesc la limita supravieţuirii, dar şi câţiva copii bolnavi, vor avea parte de sărbători cu adevărat fericite. "Încercăm să facem mai mult, fiecare dintre colegii mei a ales un caz de care încercăm sa ne ocupăm, nu doar azi, mâine, ci pe o perioadă mai lungă. Nu putem să facem o adopţie la propriu, dar încercăm să facem un fel de adopţie sufletească şi nu doar la distanţă", a spus Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Află povestea lui Ionuţ, un copil care a ars de viu încercând să aprindă focul pentru ca surioarele lui, de care avea grijă, să poată face baie.

Află povestea lui Petre Iordan şi Fernando Dobre, doi mici campioni care se zbat în sărăcie.

Află povestea Alexandrei, o feţită de patru ani care s-a născut cu o malformaţie foarte gravă şi pentru care are nevoie de operaţie.

Află povestea Mădălinei, o fetiţă de 6 ani, care a fost retrasă de la grădiniţă după numai câteva zile de cursuri din cauza lipsei banilor.

Află povestea familiei Deteşan, trei copii din Mureş care, rămaşi fără mamă, visează la un Crăciun mai frumos.

Află povestea Cristianei, o tânără care şi-a pierdut întreaga familie într-un singur an.

Află povestea Costinelei, o tânără bolnavă de leucemie

Află povestea unei familii cu cinci copii, care a rămas fără casă după ce aceasta a fost revendicată

Pentru toţi aceştia, Antena 3 declanşează o campanie de sensibilizare a românilor, care trebuie să-şi aducă aminte că lângă ei trăiesc oameni pentru care o mână de ajutor poate însemna diferenţa dintre viaţă şi moarte. Campania Antenei 3 vă îndeamnă pe toţi să fiţi mai buni şi să dăruiţi.


Pentru a-i ajuta pe copiii de mai sus, puteţi dona orice sumă în contul de mai jos, cu precizarea numelui persoanei pentru care se face donaţia.






×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close