Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Neșu le-a mulțumit fanilor pentru ”o zi frumoasă” și pentru ajutorul dat fundației

Mihai Neșu le-a mulțumit fanilor pentru ”o zi frumoasă” și pentru ajutorul dat fundației

Mihai Neșu le-a mulțumit fanilor pentru ”o zi frumoasă” și pentru ajutorul dat fundației
Sursa foto: Foto: Gazeta Sporturilor
19 Feb 2012   •   22:37

Mihai Neşu a împlinit duminică 29 de ani, iar ziua şi-a sărbătorit-o la stadion, alături de fani şi de foştii coechipieri. Partida de campionat FC Utrecht - AZ Alkmar a fost dedicată fundaţiei românului, care se luptă cu paralizia. Suporterii gazdelor au donat bani, suma exactă care a fost strânsă urmând să fie anunţată luni, atunci când va avea loc gala oficială de lansare a „Fundaţiei Mihai Neşu”.

Neşu a publicat totuşi pe pagina de Facebook a fundaţiei un mesaj în care a dezvăluit că până spre seară se strânseseră aproape 8.000 de euro din donaţii. "Dragi prieteni şi suporteri ai formaţiei FC Utrecht, vă mulţumesc pentru această zi frumoasă şi pentru ajutorul dat fundaţiei. 5700€+1000€+1075€. Respect!!!", a scris Mihai Nesu pe Facebook.

Gala oficială a lansării "Fundaţiei Mihai Neşu" va avea loc luni, în oraşul în care Mihai trăieşte. Tot luni, Mihai va fi încă o dată în atenţia lumii întregi. Într-o ceremonie care se va desfăşura la Eindhoven, el va fi recompensat cu premiul D'n Opkikker. Acesta îi va fi trimis la Utrecht.

 




×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close