Antena 3 CNN Economic Auto Românii au cumpărat toate maşinile Ferrari disponibile în ţară - VIDEO

Românii au cumpărat toate maşinile Ferrari disponibile în ţară - VIDEO

Românii au cumpărat toate maşinile Ferrari disponibile în ţară - VIDEO
17 Mai 2010   •   18:20

Unii producători stau bine. Culmea, cele mai scumpe maşini se vând bine în continuare. Toate cele 26 de automobile Ferrari alocate pentru anul acesta România, în valoare totală de 6,5 milioane de euro, s-au vândut! Şi mai sunt doritori.

Maşinile aparţin românilor care nici măcar nu au simţit criza. Oameni cu bani, mulţi bani, cărora le place să se răsfeţe cu o maşină care costă echivalentul mai multor apartamente dintr-un bloc obişnuit din Bucureşti. Anul trecut, dealerul de maşini de lux a reuşit să vândă în România 25 de autoturisme. Deşi anul acesta, pe timp de criză s-ar putea crede că puţini mai sunt cei care mai fac investiţii costisitoare, nu este deloc aşa. Până în luna aprilie 26 de români şi-au achiziţionat un Ferrari. Iar cerere încă mai există. Dealerul a cerut suplimentare cu cel puţin încă cinci maşini.

Ferrari 599 GTO


Valoarea celor 26 de autoturisme de fiţe scoase la vânzare anul acesta se ridică la 6,5 milioane de euro, adică 250.000 de euro bucata. Un calcul simplu arată că un român care are în garaj un Ferrari şi-ar fi putut cumpăra, cu aceaşi bani, 50 de Logan-uri.



Deşi în ceea ce priveşte calitatea vieţii şi nivelul de trai din ţara noastră ne situăm mai mereu pe ultimele locuri în clasamente, la capitolul achiziţii de lux suntem fruntaşi. Dealerul din România este în topul primilor 10 distribuitori Ferrari din lume. Importatorul deţine în România cel mai mare Ferrari Store din estul Europei şi al doilea ca suprafaţă de pe continent.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ferrari România
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close