Antena 3 CNN Actualitate 40 de foşti şi actuali şefi de la Romgaz, acuzaţi de subminarea economiei. Citeşte declaraţia lui Ion Niculae

40 de foşti şi actuali şefi de la Romgaz, acuzaţi de subminarea economiei. Citeşte declaraţia lui Ion Niculae

40 de foşti şi actuali şefi de la Romgaz, acuzaţi de subminarea economiei. Citeşte declaraţia lui Ion Niculae
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    04 Ian 2012   •   23:31

Ioan Niculae afirmă că nu a comis nicio ilegalitate şi că datoriile pe care grupul InterAgro le avea către Romgaz erau eşalonate. Omul de afaceri afirmă că a beneficiat de preţuri reduse în perioada dinainte de a încheia această convenţie cu Romgaz, pentru eşalonare, iar plăţile erau în grafic, informează Mediafax.

"Încă nu ştiu pentru ce sunt acuzat, oficial. Am aflat şi eu din presă. Nu am comis nicio ilegalitate, iar alături de InterAgro, alte 13-14 firme au beneficiat de aceste facilităţi", a declarat proprietarul grupului InterAgro.

O serie de companii au avut posibilitatea, potrivit legii, să cumpere în perioada mai 2009-31 octombrie 2010 gaze exclusiv din producţia internă, la preţuri mult mai mici comparativ cu cele din import.

DIICOT a anunţat miercuri că 40 de persoane cu funcţii de conducere din Romgaz, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, ANRE şi reprezentanţi ai unei societăţi din Bucureşti sunt cercetate penal pentru complot şi subminarea economiei naţionale.

×
Subiecte în articol: Ioan Niculae interagro Romgaz DIICOT ancheta
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close