Antena 3 CNN Actualitate Aceste probe îl îngroapă DEFINITIV pe Cristian Cioacă. Cum apare fostul poliţist în noaptea în care a fost UCISĂ Elodia

Aceste probe îl îngroapă DEFINITIV pe Cristian Cioacă. Cum apare fostul poliţist în noaptea în care a fost UCISĂ Elodia

Aceste probe îl îngroapă DEFINITIV pe Cristian Cioacă. Cum apare fostul poliţist în noaptea în care a fost UCISĂ Elodia
de O.P.    |    17 Oct 2013   •   06:09

Două probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea să îl îngroape definitiv pe fostul poliţist. Judecătorii au analizat o înregistrare video în care Cristian Cioacă apare în noapte uciderii Elodiei îmbrăcat în cămaşa de poliţist găsită de procurori într-o râpă. Este aceeaşi cămaşă pe care a fost găsit şi sângele Elodiei.

Avocata familiei Ghinescu a prezentat judecătorilor probe care ar putea să închidă definitiv dosarul uciderii Elodiei. Imaginile au fost obţinute în exclusivitate de colegii de la jurnalul.ro.

Cioacă apare într-o benzinărie, la ieşirea din Braşov, îmbrăcat în uniformă de poliţist, în cămaşă cu mânecă scurtă. Un detaliu aparent banal, dar care demonstrează că Cioacă a minţit până acum.

Anchetatorii au stabilit că în seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioacă s-a îmbrăcat în uniforma de poliţist şi a părăsit domiciliul, plecând la Piteşti.

Pe drum s-a oprit la benzinărie, unde a fost filmat de camerele de supraveghere. După ce anchetatorii au  găsit o uniformă de poliţist, aruncată în râpă alături de alte obiecte, Cioacă a susţinut că în seara crimei el purta cămaşă de poliţist cu mâneca lungă.

Opt cutii cu probele din dosarul Cioacă au fost aduse în sala de judecată a Curţii de Apel Piteşti. Judecătorii le-au deschis rând pe rând chiar în faţa lui Cioacă.

Cele două preşuri de baie au fost găsite în cutii diferite, unul apare ca fiind ridicat din casă, iar un altul din râpa din Râşnov. Pe tot parcursul procesului Cioacă a susţinut că exista un singur preş de baie şi că anchetatorii l-ar fi ridicat din casa lui şi l-ar fi aruncat în râpă cu intenţia de a planta probe.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca elodia ghinescu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close