Antena 3 Actualitate Adina Buzatu, reacție după moartea lui Răzvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

Adina Buzatu, reacție după moartea lui Răzvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

29 Apr 2019   •   12:15
Adina Buzatu, reacție după moartea lui Răzvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!
Sursa foto: foto: Adina Buzatu, Facebook

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu într-un cumplit accident auto a devastat lumea modei românești. Creatoarea Adina Buzatu a reacționat și ea la tragica veste, postând un mesaj scurt și o fotografie.

"La revedere, prieten drag!? ", a scris Adina Buzatu, pe Facebook.

Adina Buzatu a vorbit și la televizor despre dispariția lui Răzvan Ciobanu. „Nu am vorbit cu el, era îmbrăcat în negru, cu ochelari negri de soare, dar nu e vreun semn. El tot timpul se îmbrăca în negru. După ce a slăbit începuse să mai poarte alte culori, dar a revenit la negru-alb”. „Noi doi nu ne-am mai văzut de vreo două luni”, a mai spus stilista, la Digi24. „Nu cred că există explicații, poate doar speculații pentru o astfel de tragedie. Eu sunt convinsă că a fost pur și simplu o nenorocire, a pierdut controlul, pe partea carosabilă se și văd frâne, deci clar că nu se pune problema de sinucidere. Am auzit tot felul de speculații. Probabil oboseala și… soarta. Asta a fost”, consideră Adina Buzatu.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close