Antena 3 CNN Actualitate Ai visat că faci amor cu un coleg de serviciu? Ce înseamnă acest lucru

Ai visat că faci amor cu un coleg de serviciu? Ce înseamnă acest lucru

Specialiștii spun că visăm de cel puțin cinci ori pe noapte. Iar nu toate visele sunt... frumoase. Potrivit studiilor, un procent cuprins între 50 și 80 la sută dintre adulți au vise despre locul de muncă.

Ai visat că faci amor cu un coleg de serviciu? Ce înseamnă acest lucru
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    24 Mai 2022   •   17:13

Unii oameni visează că întârzie la job, alții că nu se ridică la așteptările șefilor sau poate că fac amor cu un coleg de serviciu.

”Să ai vise despre serviciu este un lucru cât se poate de obișnuit”, susține expertul în vise Lauri Quinn Loewenberg, autorul cărții ”Dream on It: Unlock Your Dreams, Change Your Life”.

”Explicația este aceea că serviciul face parte din viața noastră în stare de veghe și face parte din identitatea noastră”, a adăugat el.

Printre cele mai frecvente vise legate de locul de muncă, susține Lauri Quinn Loewenberg, se numără și o partidă de amor cu un coleg de la birou. Acest vis poate fi destul de stânjenitor și confuz pentru cel care l-a avut, mai ales în cazul în care nu simte nici o atracție fizică față de obiectul pasiunii din vis.

Astfel, dacă este vorba despre un colegă/coleg de care nu ești atras/ă, potrivit lui Loewenberg, atunci înseamnă că este vorba despre un proiect sau obiectiv pe care trebuie să îl realizați împreună, iar tu te gândești încontinuu la acest lucru. De asemenea, o altă semnificație mai poate fi aceea că persoana respectivă are ceva: trăsătură de caracter, aptitudine, funcție, pe care tu ai dori să le posezi.

Dacă în vis este vorba despre șeful/șefa ta, psihologul Ian Wallace, autorul cărții ”The Top 100 Dreams”, această fantezie poate fi corespondentul unei idei pe care nu ești conștient/ă și încerci să-ți găsești puterea de a o aplica.

×
Subiecte în articol: coleg serviciu
Parteneri
Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii
x close