Antena 3 CNN Actualitate Alexandra Dines, soția celui mai bogat român: Îmi doresc să particip activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti

Alexandra Dines, soția celui mai bogat român: Îmi doresc să particip activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti

Alexandra Dines este soția lui Daniel Dines, cel mai bogat român. Ea este este președintele boardului UiPath Foundation, iar soțul ei este unul dintre fondatori.

Alexandra Dines, soția celui mai bogat român: Îmi doresc să particip activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti
Sursa foto: Facebook/ Alexandra Dines
de Andreea Ştefan    |    23 Iun 2021   •   11:52

”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România.

Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat Alexandra Dines.

Alexandra Dines este freelancer în domeniul designului grafic de 11 ani. Ea a terminat design şi arte aplicate la Universitatea Tibiscus din Timişoara.

Înainte de a începe activitatea ca freelancer, Alexandra a lucrat pentru companiile Deskover, UiPath şi Honeywell.

A devenit preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation în decembrie 2018, informează Ziarul Financiar.

UiPath Foundation este o organizație care are ca scop susținerea copiilor din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

Organizația a fost fondată de compania UiPath, în ianuarie 2019. 

În 2020, UiPath Foundation a avut venituri de peste 23 de milioane de lei şi un număr mediu de 10 angajaţi, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanţe.

Daniel Dines, soțul Alexandrei, a devenit cel mai bogat om din România după lansarea companiei UiPath la bursa din New York.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close