Antena 3 Actualitate Alexandra Dines, soția celui mai bogat român: Îmi doresc să particip activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti

Alexandra Dines, soția celui mai bogat român: Îmi doresc să particip activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti

de Andreea Ştefan    |    23 Iun 2021   •   11:52
Alexandra Dines, soția celui mai bogat român: Îmi doresc să particip activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti
Sursa foto: Facebook/ Alexandra Dines

Alexandra Dines este soția lui Daniel Dines, cel mai bogat român. Ea este este președintele boardului UiPath Foundation, iar soțul ei este unul dintre fondatori.

”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România.

Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat Alexandra Dines.

Alexandra Dines este freelancer în domeniul designului grafic de 11 ani. Ea a terminat design şi arte aplicate la Universitatea Tibiscus din Timişoara.

Înainte de a începe activitatea ca freelancer, Alexandra a lucrat pentru companiile Deskover, UiPath şi Honeywell.

A devenit preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation în decembrie 2018, informează Ziarul Financiar.

UiPath Foundation este o organizație care are ca scop susținerea copiilor din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

Organizația a fost fondată de compania UiPath, în ianuarie 2019. 

În 2020, UiPath Foundation a avut venituri de peste 23 de milioane de lei şi un număr mediu de 10 angajaţi, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanţe.

Daniel Dines, soțul Alexandrei, a devenit cel mai bogat om din România după lansarea companiei UiPath la bursa din New York.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close