Antena 3 Actualitate Alocațiile copiilor nu vor fi majorate la 1 iulie. Florin Cîțu: „Nu este în buget”

Alocațiile copiilor nu vor fi majorate la 1 iulie. Florin Cîțu: „Nu este în buget”

de Andreea Ştefan    |    03 Iun 2021   •   17:39
Alocațiile copiilor nu vor fi majorate la 1 iulie. Florin Cîțu: „Nu este în buget” Hepta

Alocațiile copiilor nu vor fi majorate de la 1 iulie, așa cum guvernanții au promis la începutul acestui an. Premierul Florin Cîțu a declarat că această creștere nu este prevăzută în buget.

Alocațiile copiilor nu vor mai crește în acest an.

Premierul Florin Cîțu a explicat, după ședința de Guvern, că Executivul nu exclude aprobarea unei ordonanțe de urgență, prin care să amâne creșterea alocațiilor de la 1 iulie.

„Colegii mei din coaliție au fost acolo când am aprobat cu toții bugetul pentru anul acesta. Am discutat despre o singură creștere, anul acesta, a alocațiilor. Care va fi dinamica în perioada următoare, pot să fac amendamente în Parlament.

Dacă nu le fac la timp, bineînțeles că va trebui să facem, printr-o ordonanță de urgență, modificarea, ca să ne asigurăm că nu vom avea o altă modificare în anul acesta. Nu de alta, dar nu este în buget și atunci am avea o problemă bugetară”, a declarat Florin Cîțu, la finalul ședinței de Guvern.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close