Antena 3 Actualitate "Am văzut-o pe Elodia, după ce a dispărut!". Martori surpriză în cea mai misterioasă dispariţie din ţară

"Am văzut-o pe Elodia, după ce a dispărut!". Martori surpriză în cea mai misterioasă dispariţie din ţară

de S.T.    |    24 Ian 2013   •   19:44
"Am văzut-o pe Elodia, după ce a dispărut!". Martori surpriză în cea mai misterioasă dispariţie din ţară
Sursa foto: Foto: Videonews.ro

Mai multe persoane susţin că s-au întâlnit cu Elodia, după dispariţia ei. Aceşti martori surpriză vor fi în curând audiaţi de procurori.

Între timp, Cristian Cioacă e nemulţumit că anchetatorii au considerat din start că Elodia este moartă. Niciun magistrat nu a luat în calcul varianta că Elodia trăieşte, deşi el a spus mereu acest lucru.

Rudele şi prietenii femeii contrazic aceste declaraţii. Elodia îşi iubea enorm copilul şi iubea, deopotrivă şi viaţa. După 5 ani, telenovela e departe de a se fi încheiat. Cât despre ipoteza că ea s-ar ascunde într-o mănăstire, cei care au cunoscut-o spun că este exclus.

Persoanele care susţin că au văzut-o pe Elodia sunt gata să jure că era ea şi că este într-o altă ţară. Un loc care ar avea legătură cu cineva cu care Elodia ar fi vorbit înainte de a dispărea.

Dacă Elodia ar fi într-adevăr vie şi s-ar ascunde de bună voie, misiunea anchetatorilor nu ar fi deloc uşoară. În cei 5 ani care au trecut de la dispariţie, ea ar fi putut suferi transformări majore.×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close