Antena 3 CNN Actualitate Americanii ne dau lecţii încă o dată.... la noi acasă. Vezi cum au devenit aceştia eroi fără voie

Americanii ne dau lecţii încă o dată.... la noi acasă. Vezi cum au devenit aceştia eroi fără voie

Americanii ne dau lecţii încă o dată.... la noi acasă. Vezi cum au devenit aceştia eroi fără voie
Sursa foto: foto: Antena3
07 Mai 2012   •   22:57

11 soldaţi americani veniţi în România pentru un exerciţiu militar au demonstrat că mitul eroului american e realitate. Au intervenit, cot la cot cu echipele speciale, pentru a salva victimele unui accident. O familie întreagă se prăbuşise cu maşina în gol, de la zeci de metri înălţime.

Întâmplarea a făcut ca microbuzul în care plecaseră în misiune să se afle la câţiva metri în spatele maşinii în care se aflau românii. Soţ, soţie, şi cei doi copii ai lor: un bebeluş de 10 luni şi fratele lui, de 3 ani. La Posada, au căzut într-o râpă de aproape 150 de metri. Americanii au intervenit imediat.

Cot la cot cu salvatorii români, americanii au coborât în prăpastie. O echipă de medici îi însoţea. Aceştia au avut trusă de prim ajutor şi au pus atelă doamnei.

Terenul accidentat şi pietrele care se surpau de pe marginea râpei au transformat misiunea într-una cu risc crescut, dar i-au scos, în cele din urmă, în calea ambulanţelor pe cei patru răniţi.

Militarii americani erau în drum spre Constanţa, unde sunt campaţi în baza Mihail Kogălniceanu. Acolo participă la un exerciţiu de pregătire multinaţional.

Răniţii au fost preluaţi imediat de ambulanţe şi duşi la spitalul din Ploieşti. Unul dintre copiii răniţi a scăpat fără să fie internat. Restul familiei a fost transferată la spitale din Bucureşti şi e în afara pericolului.






×
Subiecte în articol: soldati americani
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close