Antena 3 CNN Actualitate Anchetatorii au o nouă pistă în cazul femeii găsită în râul Argeş

Anchetatorii au o nouă pistă în cazul femeii găsită în râul Argeş

Anchetatorii au o nouă pistă în cazul femeii găsită în râul Argeş
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mai 2013   •   10:41
Anchetatorii încearcă să stabilească dacă o femeie de 36 de ani din localitatea dâmboviţeană Valea Mare, dată dispărută de către familie, este cea al cărei cadavru fără cap şi fără membre a fost găsit în râul Argeş, conform Mediafax.
Rudele unei femei de 36 de ani au alertat Poliţia, sâmbătă seară, despre dispariţia acesteia după ce a fost dat publicităţii cazul femeii al cărei cadavru decapitat şi fără membre a fost găsit în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, sat Ioneşti.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, concubinul femeii şi fostul soţ al acesteia au fost audiaţi de către procurorul de caz 
Cumnatul femeii dispărute spune că aceasta lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni (Argeş) şi că făcea zilnic naveta în localitatea Valea Mare.
"Vineri seară, prietenul ei a vorbit cu ea la telefon pe la ora 22.00, când a plecat de la fabrică şi se ducea la maşina de ocazie. El, ca de obicei, o aştepta pe DN 7, la o troiţă. Face naveta de ani de zile. A aşteptat-o până la ora 02.00 noaptea şi ea nu a apărut, a sunat-o şi avea telefonul închis. Atunci a venit la mine şi mi-a spus ce s-a întâmplat. Nu era alarmat tare pentru că ea mai rămânea şi pe la fostul soţ, care locuieşte în judeţul Argeş. A doua zi de dimineaţă am fost la fabrică, iar colegele ei nu ştiau nimic despre ea. Seara, când am văzut la ştiri ce s-a întâmplat ne-am speriat tare şi am fost împreună cu cumnatul la poliţie la Găeşti şi i-am anunţat. Au fost la audieri şi fostul soţ al acesteia şi concubinul ei", a declarat Marian Sârbu, cumnatul femeii dispărute.     Primele date arată că femeia a fost căsătorită în Argeş, apoi a divorţat, căsătorindu-se cu un bărbat din comuna dâmboviţeană Valea Mare, iar ulterior s-a despărţit şi de acesta. Între timp, femeia s-a împăcat cu cel de-al doilea bărbat, însă nu s-au mai căsătorit, spun rudele femeii.
Cadavrul unei femei fără cap, fără mâini şi fără picioare a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, sat Ioneşti.
Surse din rândul anchetatorilor spuneau că pe cadavrul femeii erau urme proaspete de sânge, fapt ce ar duce la ipoteza unei crime comise recent
Şeful Poliţiei Dâmboviţa, Marian Gălbenuş, a declarat, sâmbătă, că în acest caz vor fi extinse căutările în păduri şi în albia râului, atât în judeţul Dâmboviţa, cât şi în Argeş.
La căutări participă peste 100 de poliţişti şi jandarmi, cu trei câini.
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close