Antena 3 CNN Actualitate Andronic, după interviul lui Kovesi despre noaptea alegerilor din 2009: Mă așteptam să aibă demitatea să recunoască

Andronic, după interviul lui Kovesi despre noaptea alegerilor din 2009: Mă așteptam să aibă demitatea să recunoască

Andronic, după interviul lui Kovesi despre noaptea alegerilor din 2009: Mă așteptam să aibă demitatea să recunoască
17 Iul 2017   •   08:23

Atac dur al jurnalistului Dan Andronic la adresa şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, după ce aceasta a acordat un interviu pentru ziare.com în care refuză să spună daca a fost sau nu la Gabriel Oprea acasă în noaptea alegerilor.

„Mă așteptam să aibă demnitatea să recunoască. Se comportă ca un infractor, ca un om care are ceva de ascuns. Doamna Kovesi ar trebui să fie prima care să recunoască că a fost acolo în noaptea alegerilor. Modul penibil și lipsit de demnitate în care ea răspunde la întrebări precise înseamnă că are ceva de ascuns. Presa nu atacă DNA că face dosare, ci că nu face dosare ca să protejeze anumite dosare și distruge destinul unor oameni fără a avea baza legală necesară”, a spus Dan Andronic, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Procurorul General al DNA Laura Codruţa Kovesi refuză să dea un răspuns concret legat de prezenţa sa în noaptea alegerilor din 2009 la locuinţa generalului Gabriel Oprea. Într-un nou fragment din interviul acordat site-ului ziare.com, Kovesi susţine că nu comentează CAN-CANuri.

Şefa DNA a mai precizat şi că nu avea cum să influenţeze rezultatele alegerilor prezidenţiale din acel an.

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi Dan Andronic
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close