Antena 3 CNN Actualitate Ce a spus Rudel Obreja chiar înainte să moară. Soție: ”Acestea au fost ultimele cuvinte!”

Ce a spus Rudel Obreja chiar înainte să moară. Soție: ”Acestea au fost ultimele cuvinte!”

Antonia Obreja, văduva fostului președinte al Federației Române de Box, susține că soțul ei și-a presimțit moartea. Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfâșietoare.

Ce a spus Rudel Obreja chiar înainte să moară. Soție: ”Acestea au fost ultimele cuvinte!”
de Laura Dinu    |    14 Mar 2023   •   16:30

Soția lui Rudel Obreja spune că soțul ei a murit împăcat, și că și-a ”iertat călăii”. 

”În ultimele lui cuvinte ne-a spus că ne iubește și că va fi alături de noi indiferent unde se va afla. Acestea au fost ultimele cuvinte”, a povestit Antonia Obreja în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. 

Citește și: Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea: ”A fost de nouă ori la cabinet!” Tratamentul pe care îl primea, deși avea cancer în stadiul IV

A fost diagnosticat cu cancer anul trecut

Rudel Obreja, afacerist și fost președinte al Federației Române de Box, a murit la vârsta de 57 de ani. Acesta suferea de cancer şi fusese eliberat din închisoare pentru a se trata.

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, în septembrie 2022 fiind deja de nerecunoscut.

Rudel Obreja a cerut să rămână în libertate și să aibă permisiunea să părăsească România pentru tratament. Judecătorul a rămas în pronunțare.

”Știm cu toții, cu tot respectul pentru medicii din România și sistemul de la noi... e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale.

Având în vedere că toată această perioadă situația se înrăutățește e foarte clar că trebuie să găsesc și un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat Rudel Obreja, în octombrie 2022.

×
Subiecte în articol: Antonia Obreja rudel obreja
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close