Antena 3 CNN Actualitate Anunț despre calea ferată care va lega Gara de Nord de Aeroport: când vei putea ajunge direct cu trenul la Otopeni

Anunț despre calea ferată care va lega Gara de Nord de Aeroport: când vei putea ajunge direct cu trenul la Otopeni

Anunț despre calea ferată care va lega Gara de Nord de Aeroport: când vei putea ajunge direct cu trenul la Otopeni
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de S.T.    |    19 Noi 2019   •   21:25

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat marţi că a semnat autorizaţia de construire pe încă două sau trei tronsoane care nu sunt afectate de procesul îndreptat împotriva CFR SA şi a dat asigurări că în prezent antreprenorul lucrează în zona Aeroportului Otopeni.

„În momentul de faţă, pe respectivul obiectiv (linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni - n. r.) se lucrează. Ieri, pe data de 18, am semnat ordinul de începere a lucrărilor sau mai exact autorizaţia de construire pe încă două sau trei tronsoane, tronsoane care nu sunt afectate de acel proces care ştiţi foarte bine că este intentat împotriva CFR SA. Eu îmi doresc ca acest obiectiv să fie finalizat anul viitor. În acest moment, antreprenorul are front de lucru, lucrează în zona Aeroportului Otopeni. Aceasta a fost preocuparea noastră, ca antreprenorul să nu fie blocat. Finalizează în instanţă contestaţia şi după ce se pronunţă instanţa vă vom spune ce facem cu pasul următor”, a spus Bode, care a participat la evenimentul organizat de Metrorex pentru marcarea celor 40 de ani de la punerea în circulaţie cu călători a primului tronson de metrou Semănătoarea - Timpuri Noi.

Termenul la care trebuie să se pronunţe instanţa pe acest subiect este 20 noiembrie.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close