Antena 3 CNN Actualitate Aproape un sfert din banii primiţi de la Omar Hayssam au dispărut din contabilitatea firmei lui Felix Tătaru

Aproape un sfert din banii primiţi de la Omar Hayssam au dispărut din contabilitatea firmei lui Felix Tătaru

Aproape un sfert din banii primiţi de la Omar Hayssam au dispărut din contabilitatea firmei lui Felix Tătaru
de S.T.    |    04 Mar 2015   •   15:27

Aproape un sfert din banii primiţi de la Omar Hayssam au dispărut din contabilitatea firmei lui Felix Tătaru. Dezvăluirea a fost făcută de Grupul de Investigaţii Politice, care a publicat o serie de documente rezultate în urma unor controale ale Fiscului.

Între raportul făcut de inspectorii de la Suceava şi cei de la Bucureşti este o diferenţă enormă. Din cele 7,3 miliarde lei pe care Bucovina Enterprises i-a platit GMP pentru "servicii de publicitate", firma lui Felix Tataru a înregistrat în contabilitate doar 5 miliarde. Asta a rezultat din verificările făcute de inspectorii locali.

Raportul a fost ignorat însă de cei de la sediul central al ANAF. Ba mai mult, aceştia au trecut cu vederea faptul că GMP Advertising primea de la furnizorii săi mărfuri şi servicii necesare contractului cu Bucovina la un an şi jumătate după ce acest contract se încheiase. În acea perioadă, ANAF era condusă de Sebastian Bodu care, între timp, a devenit client al GMP Advertising.

Firma lui Felix Tataru s-a ocupat de campania electorală a Partidului Democrat pentru alegerile europene, în urma căreia fostul şef al ANAF a devenit europarlamentar.



×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close