Antena 3 CNN Actualitate Avocata din Piteşti dispărută de acasă, găsită înecată în mare

Avocata din Piteşti dispărută de acasă, găsită înecată în mare

Avocata din Piteşti dispărută de acasă, găsită înecată în mare
Sursa foto: Foto: Video News
29 Oct 2010   •   09:46

Avocata din Piteşti care a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână a fost găsită moartă, joi seară, înecată în Marea Neagră, în zona digului de la Constanţa, primele cercetări arătând că femeia s-a sinucis aruncându-se în mare, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, primele cercetări arată că femeia, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis aruncându-se în valurile mării.
   
Iniţial, avocata a fost identificată de către Rodica Gazdaru, din Constanţa, mama unuia dintre copiii care au murit în accidentul din Bulgaria, împreună cu fiica avocatei. Aceasta a confirmat că victima este avocata din Piteşti, ultima dată când femeia o văzuse pe avocată fiind în urmă cu o lună, când au fost împreună în Bulgaria, unde autorităţile locale de acolo le-au dat acceptul pentru amplasarea unui monument închinat tinerilor morţi în accident.
   
Surse din cadrul anchetei spun că în 11 septembrie avocata Cristina Spirescu mersese la Constanţa, unde a făcut fotografii la o nuntă în zona parcului Tomis, spunând atunci că zona este superbă şi că va reveni acolo.
 
Trupul neînsufleţit al avocatei va fi adus vineri la Piteşti, unde va avea loc înmormântarea.

 

   
Avocata a fost dată dispărută în 22 octombrie, de către soţul acesteia, un om de afaceri piteştean, care a anunţat Poliţia că femeia a plecat la serviciu şi nu s-a mai întors acasă.
   
Soţul avocatei afirma că femeia avea probleme de sănătate.
 
   "Am aflat că s-a întâlnit în ultima zi când a fost văzută cu un client căruia i-a spus că ea se va interna şi din acel moment nu se vor mai vedea, de cazuri urmând să se ocupe cumnatul său, care este tot avocat. Am participat cu Poliţia la căutări, am căutat-o prin toate spitalele, peste tot, dar deocamdată nu am dat de ea. Ea mi-a spus că făcuse un control şi că doctorii i-au descoeprit o problemă la inimă", spunea soţul femeii.
   
Avocata Cristina Spirescu era mama unei tinere care şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în luna februarie în Bulgaria. Atunci, cinci persoane au murit în apropierea capitalei Bulgariei, pe drumul dintre Sofia şi Samokov, după ce autovehiculul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu un tir, intrând sub roţile acestuia.



×
Subiecte în articol: avocata Pitești femeie sinucidere
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close