Antena 3 CNN Actualitate Avocata lui Cioacă: Este o condamnare de compromis pentru alte interese, o hotărâre greşită

Avocata lui Cioacă: Este o condamnare de compromis pentru alte interese, o hotărâre greşită

Avocata lui Cioacă: Este o condamnare de compromis pentru alte interese, o hotărâre greşită
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Iun 2014   •   17:10
Avocata lui Cristian Cioacă, poliţistul condamnat definitiv la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, este de părere că sentinţa de astăzi este una greşită şi "pentru alte interese".
 
"Este o condamnare de compromis pentru alte interese, este o hotărâre greşită, nu am nici dubiu", a comentat apărătoarea lui Cioacă, Maria Vasii, miercuri, la Antena 3.
 
După condamnarea de astăzi, Cristian Cioacă va trebui să se predea la Poliţie, dacă nu va fi ridicat de acasă, pentru a pune în executare pedeapsa.
 
Întrebată dacă ştie ce va face acum fostul poliţist, avocata a spus că se va preda.
 
"Bineînţeles că se va preda", a adăugat Maria Vasii.

Avocata a precizat că poliţistul "va întreprinde toate demersurile pentru ca din nou să iasă din închisoare, pentru că locul lui nu este în puşcărie". 
 
Întrebată cum a reacţionat Cristian Cioacă la aflarea sentinţei, Vasii a spus că reacţia poliţistului a fost aceea de "stupefacţie că poate fi pronunţată o hotărâre de condamnare împotriva legii şi împotriva realităţii".

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat, miercuri, la 15 ani de închisoare, în cazul soţiei sale, Elodia Ghinescu, ceea ce înseamnă o reducere a pedepsei, după ce încadrarea lui Cioacă a fost schimbată de la omor la lovituri cauzatoare de moarte.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca maria vasii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close