Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Lucian Bolcaş, după ce Antena Group a fost trimisă în judecată: E vorba de o anume tendinţă politică

Avocatul Lucian Bolcaş, după ce Antena Group a fost trimisă în judecată: E vorba de o anume tendinţă politică

Avocatul Lucian Bolcaş, după ce Antena Group a fost trimisă în judecată: E vorba de o anume tendinţă politică
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Oct 2013   •   17:26

Avocatul Lucian Bolcaş consideră o chestiune politică faptul că Antena Group a fost trimisă în judecată, marţi, fără probe.

 
"Antena 3 să meargă înainte cu demnitate, să-şi păstreze demnitatea pe care a avut-o întotdeauna. În aceste condiţii, evident că e vorba de o anume tendinţă politică.
 
Este o voce critică (Antena 3 - n.r.) care sper că va rămâne tot o voce critică, pentru că asta este demnitatea postului", a spus, marţi, avocatul Lucian Bolcaş, într-o intervnţie telefionică la Antena 3.
 
"Sper ca lucrurile să se limpezească", a încheiat Bolcaş.

Dosarul RCS & RDS - Antena Group a fost trimis în judecată. În acest dosar au fost trimise în judecată cinci persoane şi trei entităţi juridice. Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată în dosarul RCS&RDS a directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, a preşedintelui fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fiicei acestuia, Camelia Voiculescu, a lui Şerban Pop, fost preşedinte al ANAF, a persoanei juridice Antena 3 SA şi Intact Publishing SRL.
 
 

×
Subiecte în articol: DNA urmareste Antena3 Lucian Bolcas
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close