Antena 3 CNN Actualitate Bătaie în plină stradă între suporteri la finalul partidei dintre Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara

Bătaie în plină stradă între suporteri la finalul partidei dintre Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara

După ce au plecat de la stadion, 5 suporteri din Timişoara au coborât din maşină înarmaţi cu pietre şi sticle pe care le-au aruncat către spectatorii care plecau către casă. Scandalul a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini care circula în zonă. Iată imaginile.

Bătaie în plină stradă între suporteri la finalul partidei dintre Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara
de Gabi Vlad    |    03 Sep 2022   •   20:03

În urma incidentului 8 suporteri au fost săltați cu duba la finalul meciului din Liga a II-a dintre Oțelul şi Poli Timişoara, care s-a finalizat cu un scor de 1-0.

După ce au plecat de la stadion, 5 suporteri din Timişoara au coborât din maşină înarmaţi cu pietre şi sticle pe care le-au aruncat către spectatorii care plecau către casă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Scandalul a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini care circula în zonă. Conflictul dintre ultraşi ar fi continuat pe un kilometru distanță.

În imagini se vede cum indivizii încep să alerge pe stradă, printre mașini aruncând diverse obiecte în jur, lovind participanții la trafic. 

O parte dintre cei implicați au fugit cu mașina spre Drumul de Centură.

Vehiculul a fost ajuns din urmă de către jandarmi, iar bărbații au fost imobilizați si duși la sediul secției de Poliție.

Alături de aceștia au fost duse la unitatea de poliție alte patru persoane care au rămas la fața locului, implicate și acestea în scandal.

Din fericire, jandarmii au intervenit rapid şi nu s-a ajuns la vătămări corporale.

„În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a reieșit că patru dintre persoanele sancționate sunt din Galați, iar patru sunt din București, suporteri ai unei echipe bucureștene a cărei galerie este înfrățită cu galeria echipei de fotbal din Timișoara.

Aceștia nu s-au deplasat organizat către Galați și nu au făcut parte din galeria suporterilor echipei din Timișoara, sosirea lor la arena sportivă făcându-se la jumătatea celei de-a doua reprize.

Conform celor declarate de persoanele implicate în scandal, incidentul s-a produs pe seama animozității existente între galeriile unor echipe de fotbal. Cele opt persoane au fost sancționate contravențional pentru provocare și participare la scandal. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 1.600 lei”, au anunțat jandarmii gălățeni.

De asemenea, nu au existat persoane rănite și nu au fost depuse plângeri la unitatea de poliție.

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi Poli Timisoara scandal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close