Antena 3 CNN Actualitate Berceanu către locuitorii din Feteşti, care cer eliminarea taxei de pod: "Autostrada nu e pentru navetişti!"

Berceanu către locuitorii din Feteşti, care cer eliminarea taxei de pod: "Autostrada nu e pentru navetişti!"

Berceanu către locuitorii din Feteşti, care cer eliminarea taxei de pod: "Autostrada nu e pentru navetişti!"
Sursa foto: berceanu
10 Aug 2009   •   09:14

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, are un răspuns pentru locuitorii din Feteşti care cer înlăturarea taxei de pod, pe motiv că fac naveta, pentru a ajunge la serviciu: autostrada nu este pentru navetişti. Pentru aceştia există trenuri sau autobuze.

?Nicăieri în lume autostrăzile nu sunt pentru navetă, nu se face naveta pe autostrăzi. Cine vrea să facă naveta pe autostradă, n-are decât. Sunt vreo patru trenuri într-un sens, vreo patru în alt sens, sunt autobuze, microbuze. Deci, dacă vor să se ducă cu maşina, plătesc taxa. Dacă nu, se duc cu autobuzele sau cu trenul", a spus Berceanu, duminică.
Printre cei nemulţumiţi se numără angajaţii de la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Berceanu consideră însă că aceştia nu au motive de nemulţumire, deoarece au salarii mari. El a ameninţat chiar să divulge aceste salarii, în cazul în care angajaţii de la Cernavodă ?o să mai aibă probleme?.

Între timp, locuitorii din Feteşti strâng semnături, la iniţiativa deputatului PNL, Cristina Pocora, pentru eliminarea taxei în ceea ce îi priveşte. Ei au făcut un calcul, şi spun că ar trebui să plătească în jur de 500 de lei pe lună, numai pe taxa de pod, pe care îl traversează destul de des.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Berceanu Fetesti autostrada
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close