Antena 3 CNN Actualitate Bursă de jurnalism, în onoarea Cristinei Țopescu

Bursă de jurnalism, în onoarea Cristinei Țopescu

Canal 33 a anunțat înființarea unui grant anual, o bursă pentru jurnalism, în onoarea Cristinei Țopescu.

Bursă de jurnalism, în onoarea Cristinei Țopescu
Sursa foto: foto- Facebook
13 Ian 2020   •   16:23

”Canal 33 Romania a decis să ofere în onoarea Cristinei Țopescu ”Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu”, un grant de 3000 de Euro pe care il vom decerna anual, pe 4 iulie, ziua de naștere a Cristinei, în colaborare cu facultățile de profil și cu Personalități de marcă din jurnalism care i-au fost prieteni și pe care i-a respectat pe plan profesional, pe care îi vom invita să facă parte din Juriu.

Grantul va fi folosit de câștigător (student la jurnalism) pentru a realiza un material jurnalistic video special de tip interviu-reportaj, pe teme de implicare socială / activism social, iar materialul rezultat va fi difuzat pe Canal 33 în cadrul unei ediții speciale.

Pentru noi, realizatorii Canal 33, a fost o onoare și un privilegiu să o avem colegă pe Cristina vreme de 2 ani și jumătate și considerăm de datoria noastră să facem acest gest comemorativ.

La nivel personal o consider cu atât mai mult o datorie de onoare, cu cât am fost autorul și editorul biografiei regretatului său tată, ilustrul comentator sportiv, Cristian Țopescu”, a anunțat Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 România.

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close