Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Voicu şi Costel Căşuneanu, audiaţi din nou la DNA (VIDEO)

Cătălin Voicu şi Costel Căşuneanu, audiaţi din nou la DNA (VIDEO)

Cătălin Voicu şi Costel Căşuneanu, audiaţi din nou la DNA (VIDEO)
28 Apr 2010   •   14:22

Costel Căşuneanu s-a prezentat, miercuri, la DNA. Omul de afaceri a fost citat de procurori pentru ancheta în dosarul în care este acuzat alături de senator şi de judecătorul Florin Costiniu. Tot miercuri, la DNA a fost adus şi Cătălin Voicu.

Costel Căşuneanu a ajuns sediul DNA însoţit de avocatul său. La intrarea în sediu, el a declarat că îşi va susţine cauza la fel ca în instanţă.

Senatorul Cătălin Voicu a fost adus la sediul DNA cu duba Poliţiei. Înainte de audieri, acesta nu a făcut nicio declaraţie.

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a fost eliberat din arest pe 12 aprilie. Toto atunci, au fost eliberaţi şi judecătorul Florin Costiniu şi omul de afaceri Marius Locic. Cei trei sunt acuzaţi de corupţie în dosarul în care este cercetat Cătălin Voicu. Acesta se află în prezent în arest preventiv, după ce instanţa a prelungit mandatul emis pe numele său.

Cătălin Voicu a fost arestat pe 30 martie, sub acuzaţiile de trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi participare la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu costel casuneanu DNA audieri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close