Antena 3 CNN Actualitate Cazul de la Deta a stârnit un val de reacţii din partea telespectatorilor Antena 3

Cazul de la Deta a stârnit un val de reacţii din partea telespectatorilor Antena 3

Cazul de la Deta a stârnit un val de reacţii din partea telespectatorilor Antena 3
Sursa foto: Foto: usdatacorporation.com
24 Iul 2011   •   19:28

Telespectatorii au trimis sute de mesaje pe mail-ul Antenei 3 ca reacţie la incidentul din Deta. Oamenii se arată indignaţi de lipsa de reacţie a poliţiei, dar mulţi atrag atenţia că problemele din Deta sunt vechi şi că nici victimele nu sunt tocmai cetăţeni respectabili.

"La Deta, Poliţia face trafic împreună cu fiii primarului", ne-a scris un telespectator. Un altul spune că, în urmă cu câţiva ani, "Bogdan Roman împreună cu banda lui a bătut un om în casa scării unde locuia. Aproape l-au omorât. Comercializează şi consumă droguri...au violat o fată care, nici în ziua de azi nu a depus plângere de frică să nu o omoare pe ea şi familia ei."

Un român din Deta, care ne urmăerşte din Spania, scrie că fiii primarului "fac legea prin toată zona din Timiş, Poliţia e mână în mână cu ei de ani de zile şi nu sunt doar două infracţiuni. Să fiu mai explicit, sunt o bandă organizată şi nu poate intra nimeni în oraşul Deta, fără ca ei să ştie. Toată lumea din Deta tace din gură, să nu îi caute acasă."

O altă locuitoare din Deta scrie: "Toată lumea acuză politiştii că erau de faţă şi nu au făcut nimic, dar nimeni nu spune că cei care erau implicaţi erau în jur de 25, iar politiştii erau doar 6. Nu mai ştiau unde să fugă, pe care să-l ţină şi aşa mai departe."

Un alt incident similar a avut loc în Deta, săptămâna tecută, spune un alt telespectator. "Un grup de tineri a blocat drumul judetean, la 1 km de Deta şi unul din ei a sărit la mine cu cuţitul. (...) Am aşteptat 50 de minute poliţia, care nu a venit, ci a blocat drumul la 1 km distanţă de tot incidentul. "

 


×
Subiecte în articol: Deta reactii telespectatori
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close