Antena 3 Actualitate Certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, biletul de îmbogăţire a lui Cristian Cioacă

Certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, biletul de îmbogăţire a lui Cristian Cioacă

10 Feb 2012   •   18:28
Certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, biletul de îmbogăţire a lui Cristian Cioacă Foto: Intact Images

Certificatul de deces al Elodiei Ghinescu poate fi biletul de îmbogăţire a lui Cristian Cioacă. Poliţistul vrea să pună mâna pe moştenirea lăsată de soţie. Joi, acesta a făcut primul pas şi a ridicat documentul care dovedeşte moartea Elodiei.

Pe acelaşi act mizează şi familia avocatei pentru deschiderea dosarului de crimă.

Primul drum pe care poliţistul l-a făcut joi dimineaţă a fost la Primăria din Câmpulung Muscel, să ridice certificatul de deces al Elodiei Ghinescu.

Proaspăt declarat văduv, Cristian Cioacă s-a interesat cum poate deschide succesiunea pentru bunurile dobândite în timpul căsătoriei, printre care un apartament şi o maşină.

Certificatul de deces l-ar putea ajuta şi la încasarea asigurării pe numele fostei soţii.  Se pare însă că ar fi vorba de 100.000 de euro.

Un motiv destul de bun să ieşi cu zâmbetul pe buze şi din judecătorie, unde Cristian Cioacă a mers la un nou termen în procesul în care este acuzat de violare a corespondenţei.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, e hotărâtă să-i şteargă zâmbetul de pe buze fostului ginere. Certificatul de deces poate deveni probă într-un eventual dosar de omor pe numele lui Cioacă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close