Antena 3 CNN Actualitate Cioacă revine. Poliţistul susţine că în noaptea în care a fost ucisă Elodia se afla la amantă

Cioacă revine. Poliţistul susţine că în noaptea în care a fost ucisă Elodia se afla la amantă

Cioacă revine. Poliţistul susţine că în noaptea în care a fost ucisă Elodia se afla la amantă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Apr 2013   •   14:16

Cristian Cioacă susţine că ceruse divorţul exact cu o seară înainte de dispariţia Elodiei Ghinescu. Poliţistul i-ar fi spus avocatei că şi-ar fi găsit pe altcineva şi nu avea rost să mai formeze o familie. Decizia de a divorţa ar fi fost luată de comun acord, mai ales că şi Elodia avea un amant alături de care a fost în concediu în Dubai, şi de existenţa căruia ştia şi Cioacă - aşa şi-a susţinut nevinovaţia în faţa instanţei Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale.

Mai mult, când avocata a dispărut, poliţistul susţine că era la amantă. La câteva ore după dispariţia Elodiei, o prietenă a sunat-o. Martoră în dosarul lui Cioacă, femeia spune că poliţistul era supărat pe soţia sa şi nu mai voia să o primească acasă.

În ceea ce priveşte straturile de vopsea care acoperă petele de sânge găsite de anchetatori pe pereţi, Cristian Cioacă a găsit şi o explicaţie - poliţistul susţine că apartamentul a fost vopsit de cei care l-au închiriat.

"Toţi pereţii din acea casă sunt vopsiţi în culori diferite, după dispariţia Elodiei am făcut lucrări în casă, că stătea un copil. Din iunie 2008, el n-a mai locuit acolo. Apartamentul a fost închiriat, nu ştiu câte persoane au locuit acolo de când am plecat eu. Paşaportul şi buletinul Elodiei nu au fost găsite nici până acum. Elodia obişnuia să plece de acasă şi câte o săptămână, îmi zicea că are dosare prin ţară, că este la cumpărături", susţine Cristian Cioacă.

După ce Elodia a dispărut, Cioacă susţine că a făcut depresie şi a plâns de multe ori.

Avocata Elodia Ghinescu, soţia poliţistului Cristian Cioacă, a dispărut de la domiciliul din Braşov la sfârşitul lunii august 2007.

Anchetatorii au făcut cercetări ample în apropierea oraşului, dar şi în judeţul Argeş, unde locuiesc părinţii poliţistului, însă nu au găsit cadavrul avocatei.

Pe 8 noiembrie 2011, avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă, în urma unei decizii a Judecătoriei Braşov.

Pe 30 ianuarie 2013, poliţistul Cristian Cioacă a fost trimis în judecată. El este acuzat că a tranşat-o pe Elodia, iar copilul lor era în casă în momentul crimei, susţin procurorii.

Citeşte şi Ipoteză-şoc. Poliţistul Cioacă a acoperit cu glet şi vopsea sângele Elodiei







×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca elodia ghinescu amanta
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close