Antena 3 CNN Actualitate Confiscarea sediului Antena 3, contestată în instanţă

Confiscarea sediului Antena 3, contestată în instanţă

Confiscarea sediului Antena 3, contestată în instanţă
13 Aug 2014   •   16:34
Sediul Antena 3 nu poate fi confiscat. Grupul Intact a contestat în instanţă procedura de confiscare decisă în dosarul Telepatia. Antena 3 nu are nicio legatură cu acest dosar, spune Maria Vasii, iar măsura confiscării este abuzivă.

"Este doar indisponibilizat, am promovat deja contestaţie la executare. Aceasta se află deja pe rolul Tribunalului Bucureşti. Până la judecarea contestaţiei de executare, apreciem că un alt demers nu mai poate fi efectuat”, a declarat avocata Maria Văsîi.

Noi apreciem că această măsură nu are fundament legal”, a explicat avocata contestaţia depusă în cazul sechestrului pe sediul Antena 3.

Întrebată dacă se închide sediul Antena 3, avocata Maria Văsîi a declarat: „Nu se închide. Indisponibilizarea prin notarea sechestrului este o simplă notare în cartea funciară care interzice transmiterea drepturilor reale ale acestei proprietăţi. Sub nicio formă nu se putea discuta despre o asemenea ipoteză”.

Avocata a mai arătat că, până la acest moment, DNA nu a anunţat apărarea în legăturã cu niciun alt demers în legăturã cu executarea laturii civile a sentinţei Curţii de Apel Bucureşti din dosarul ICA, acesta fiind primul de acest gen.


×
Subiecte în articol: maria vasii Telepatia
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close