Antena 3 CNN Actualitate Constanţa: O tânără sechestrată şi violată de patru bărbaţi a sărit de la etajul patru ca să scape din infern

Constanţa: O tânără sechestrată şi violată de patru bărbaţi a sărit de la etajul patru ca să scape din infern

Constanţa: O tânără sechestrată şi violată de patru bărbaţi a sărit de la etajul patru ca să scape din infern
12 Feb 2015   •   08:51

O tânără de 22 de ani a fost sechestrată şi violată, timp de două zile, de patru indivizi. Fata se îndrăgostise de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. S-a dus de la Vaslui la Constanţa să-l întâlnească, însă în loc de o poveste de iubire, a trăit însă un coşmar.

După două zile, fata a reuşit să se salveze sărind de la etajul patru pe un balcon de la etajul doi. A avut mare noroc că a scăpat cu viaţă şi a reuşit să anunţe poliţia.

Tânăra de 22 de ani şi-a riscat viaţa ca să scape din mâinile agresorilor ei, patru bărbaţi care au ţinut-o sechestrată timp de două zile într-un apartament din Constanţa şi au violat-o.

Fata a coborât, de la etajul 4 până la etajul 2, ajutându-se de sforile de rufe şi a ajuns pe acoperişul unui balcon.

O vecină i-a deschis geamul şi i-a dat drumul la ea în casă, apoi a anunţat poliţia. Se pare că agresorii locuiau cu chirie în bloc şi vecinii nu ştiau prea multe despre ei.

De altfel, nici tânăra nu ştia cine sunt. Pe unul dintre ei îl cunoscuse pe o reţea de socializare. Crezuse că a întâlnit marea iubire şi a venit pentru el de la Vaslui la Constanţa. Numai că bărbatul nu avea nici pe departe gânduri romantice.

Cei patru indivizi au fost prinşi de oamenii legii

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, ar putea face până la 7 ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: violata
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close