Antena 3 CNN Actualitate Copiii sunt invitaţi la Marele Schimb de Jucării în Bucureşti!

Copiii sunt invitaţi la Marele Schimb de Jucării în Bucureşti!

Copiii sunt invitaţi la Marele Schimb de Jucării în Bucureşti!
17 Dec 2011   •   20:08

În aşteptarea lui Moş Crăciun, postul de televiziune pentru copii Cartoon Network le-a pregătit celor mici o surpriză. Copiii pot face schimb de jucării la evenimentul care are loc în acest weekend la Băneasa Shopping City din Bucureşti. 

 
Prima zi a Marelui Schimb de Jucării Cartoon Network a ajuns la final, dar mâine, 18 decembrie, între orele 13:00 şi 19:00, cei mici sunt aşteptaţi din nou să ia parte la distracţie. Toţi copiii care vin cu o jucărie o pot schimba cu una adusă de alt copil, sau cu una nouă – oferită de Cartoon Network şi Noriel. Un spaţiu special a fost amenjat pentru donarea de jucării, astfel că cei mici îi vor putea ajuta, la rândul lor, pe copiii mai puţin norocoşi. 
 
De-a lungul întregii zile, pe scena Marelui Schimb de Jucării au loc concursuri cu premii Cartoon Network, la care sunt invitaţi atât copiii, cât şi părinţii, demonstraţii de dans şi momente muzicale ale grupului de copii Contrapunct.
 
Gumball şi Darwin, cele mai simpatice personaje din serialul Uimitoarea lume a lui Gumball, cei doi buni prieteni care împart totul, sunt prezenţi la Marele Schimb de Jucării pentru a face cunoştinţă cu fanii români.
 
Pe site-ul www.CartoonNetwork.ro/Jocul-Mosului sunt disponibile mai multe detalii despre Marele Schimb de Jucării, dar şi despre concursul care le poate aduce copiilor nu unul, ci două premii, pentru a putea împărţi distracţia cu cineva drag.

×
Subiecte în articol: jucarie jucarii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close