Antena 3 CNN Actualitate Cristian Cioacă a declarat că îi va lăsa copilului său chiloţii Elodiei

Cristian Cioacă a declarat că îi va lăsa copilului său chiloţii Elodiei

Cristian Cioacă a declarat că îi va lăsa copilului său chiloţii Elodiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Oct 2010   •   17:55

Poliţistul Cristian Cioacă le-a spus, miercuri, jurnaliştilor că din bunurile avocatei Elodia Ghinescu îi va lăsa fiului său chiloţii acesteia. Declaraţia a fost făcută în aceeaşi zi la Judecătoria Braşov, unde s-a judecat primul termen în dosarul de furt între soţi.

Cioacă este acuzat că şi-ar fi însuşit bunuri în valoare de 700.000 de lei, aparţinând soţiei dispărute, avocata Elodia Ghinescu, şi familiei acesteia, relatează Mediafax.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Cristian Cioacă, la ieşirea din sala de judecată, dacă intenţionează să-i lase ceva băiatului său, din bunurile Elodiei. Cioacă a izbucnit în râs şi le-a răspuns: "Da, chiloţii".

Instanţa a dat, în acest caz, un nou termen de judecată pentru data de 10 noiembrie. Potrivit rechizitoriului procurorilor, poliţistul Cristian Cioacă şi-ar fi păgubit soţia de bunuri în valoare de 500.000 de lei şi pe familia acesteia de bunuri în valoare de 200.000 de lei. Printre acestea se numără decoraţii militare, fotografii vechi de familie, văl de borangic, costume naţionale, o haină de blană şi chiar rochia de mireasă a Elodiei. În plus, din cabinetul de avocatură al Elodiei Ghinescu au dispărut bunuri precum: cărţi de specialitate, diplome, mobilier şi laptop.

Cioacă nu a oferit vreo informaţie cu privire la locurile unde s-ar afla bunurile, iar "pe parcursul urmăririi penale, el a refuzat să colaboreze cu organele de cercetare penală", se menţionează în rechizitoriu.

Cioacă este urmărit penal în acest dosar din septembrie 2009, când foştii săi colegi de la Secţia 3 de Poliţie Braşov i-au adus la cunoştinţă acestuia, conform procedurii, este acuzat de "furt între soţi".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca elodia ghinescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close