Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a murit. Ultima postare pusă de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Țopescu a murit. Ultima postare pusă de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune din România era fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de știri.

Cristina Țopescu a murit. Ultima postare pusă de fosta prezentatoare de televiziune
Sursa foto: foto- Facebook
12 Ian 2020   •   22:41

În ultima sa postare de pe Facebook, Cristina Țopescu vorbea despre judecătorii din dosarul Colectiv. 

"CE FEL DE OAMENI OR FI JUDECĂTORII DIN PROCESUL TRAGEDIEI COLECTIV?

Vreți să știți cam cum decurg audierile părinților cărora le-au murit copiii la Colectiv? Ați putea să credeți că doamna doctor Ruxandra Geambașu, mama Ioanei, care avea 18 ani, e întrebată de judecător cât de atașată era de fiica ei? Sau că domnul Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru,care avea 22 de ani, trebuie să dovedească și el, cu martori, că a suferit și cât a suferit după ce și-a pierdut fiul? Puteți crede că toți părinții rămași fara copii, dar si supraviețuitorii, tineri cu traume fizice si psihice pe viață, trebuie să convingă judecătorii că durerea lor e mare, cât e de mare, dacă veniturile lor au scăzut, dacă acum, că tot au trecut 4 ani, poate nu mai suferă așa de mult (și deci, de ce nu, despăgubirile nu e cazul să fie substanțiale)? Vă puteti imagina că așa decurg audierile unor oameni prăbușiți sufletește, pentru că, după ce ți-a murit copilul, cum poți fi altfel? Eu nu mi-am imaginat că e posibil așa ceva și că există judecatori, care, fie ei oricât de lipsiți de sentimentul compasiunii, ii pot supune pe acesti oameni la asemenea audieri, le pot pune astfel de întrebări absolut halucinante. Judecatorul care a iesit la pensie, inainte de încheierea procesului, se amuza chiar, mai râdea domnul judecator când și când în timpul acelorasi audieri... Puteți sa credeti? Că eu nu pot !!!
Și, totuși, așa înțeleg să facă dreptate unii dintre cei chemați s-o facă, in calitatea lor de reprezentanti ai justiției, asta-i abordarea !
Ascultați aici mărturiile acestor doi oameni, mama Ioanei și tatal lui Alexandru și spuneți-mi și voi ce credeți! Dacă vă mai pasă, dacă n-ați uitat și nu vreți să uitați!?", scria Cristina Țopescu.

Citiți și CRISTINA ȚOPESCU A MURIT. Cunoscuta vedetă TV avea doar 59 de ani - BIOGRAFIE

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close