Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu, apel disperat înainte să moară: "Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir"

Cristina Țopescu, apel disperat înainte să moară: "Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir"

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seara, în locuinţa ei din Otopeni. Jurnalista a murit la vârsta de 59 de ani.

Cristina Țopescu, apel disperat înainte să moară: "Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir"
Sursa foto: foto- Facebook
13 Ian 2020   •   11:24

România TV a publicat niște înregistrări incendiare din viața Cristinei Țopescu. Vorbeşte inclusiv despre omul care a nenorocit-o, despre boala ei şi de ce se temea să cheme ambulanţa. 

"Iarta-ma ca te bat la cap dar, nu mai stiu ce sa fac, ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum i-ar m-a luat, mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atatia catei, cine dracu intra aici. Sper sa imi revin. Dar asta ma omoara cu zile, deci asta e un nenorocit, pur si simplu, ca pana acuma, iti dai seama ca a terminat cu aia de la DSV daca e adevarat. Si nu-mi da nici macar un mesaj, si nu stiu ce se intampla cu fetita si mi-e mie acuma rau, dar cand imi revin il ia mama dracu ca daca asta isi imagineaza ca eu sunt genul care doar plang si ma resemnez, se inseala, crede-ma. dar nu stiu ce sa mai fac acum. Te rog din suflet, cand termini treaba, da-mi un semn, merci".

Ultimul telefon dat de Cristina Țopescu

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close