Antena 3 CNN Actualitate Cristina Ţopescu, despre emisiunea de la Antena 3: Vom merge dincolo de ştiri, pentru că în spatele fiecărei ştiri rămân multe lucruri nespuse

Cristina Ţopescu, despre emisiunea de la Antena 3: Vom merge dincolo de ştiri, pentru că în spatele fiecărei ştiri rămân multe lucruri nespuse

Cristina Ţopescu, despre emisiunea de la Antena 3: Vom merge dincolo de ştiri, pentru că în spatele fiecărei ştiri rămân multe lucruri nespuse
20 Dec 2013   •   14:37

Cristina Ţopescu a vorbit, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", despre subiectele cu care va debuta noua ei emisiune, “Dincolo de ştiri", sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena 3.

Este vorba despre povestea negociatorilor de la Poliţia Capitalei, "cei şapte magnifici" care au salvat-o pe femeia care voia să se arunce de la etajul 13 al unui bloc din Capitală şi cazul spitalului de la Ploieşti, aşa-numitul "spital al groazei şi al morţii", a spus Cristina Ţopescu la Antena 3.

"Noi (jurnaliştii - n.r.), facem uneori exces de metafore. Nu cred că acel spital merita eticheta asta, însă intenţia nu a fost una rea. Acolo sunt nereguli care fac diferenţa între viaţă şi moarte, dar nu medicii sunt de vină", spus Cristina Ţopescu la Antena 3.

"Vom merge dincolo de ştiri, pentru că în spatele fiecărei ştiri există culise în care sunt multe lucruri rămase nespuse. Mergem în profunzime, ascultăm nişte oameni care au ceva de spus", a mai spus jurnalista.

Cristina Ţopescu a vorbit şi despre motivele care au determinat-o să se întoarcă în presă, renunţând astfel la politică.

"Am încercat să fac politică şi am ajuns la concluzia că nu am calităţile necesare. Nici la propriu vorbind, nici la figurat. În politică sunt momente în care trebuie să ai inteligenţa politică de a nu spune nişte lucruri, sau de a spune lucruri pe care nu le gândeşti", a adăugat Cristina Ţopescu.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close