x close

Cristina Țopescu va fi incinerată joi. Familia jurnalistei susține că-i respectă astfel ultima dorință

de A.M.P    |    14 Ian 2020   •   11:48
Cristina Țopescu va fi incinerată joi. Familia jurnalistei susține că-i respectă astfel ultima dorință Foto: Cristina Topescu/ Facebook

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi. Familia vrea să respecte astfel dorinţa jurnalistei care ar fi spus de mai multe ori că şi-ar dori acest lucru.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare, dar medicii nu au putut stabili cauzele decesului. Au fost prelevate probe din mai multe organe, dar testele vor fi gata în câteva săptămâni. 

Potrivit primelor date ale autopsiei, Cristina Ţopescu ar fi murit în urmă cu aproximativ două săptămâni. Ultima dată când telefonul i-a fost activ pe whatsapp a fost la ora 09 şi 54 de minute în dimineaţa zilei de 28 decembrie. 

Citește și: Ce se va întâmpla cu cenuşa Cristinei Țopescu, după incinerare

Specialiştii bănuiesc că un infarct miocardic ar fi dus la decesul jurnalistei. De altfel, chiar Cristina Ţopescu îi transmitea unui prieten, într-un mesaj vocal în urmă cu mai multe luni, că avea momente de atacuri de panică. 

Bărbatul a declarat în exclusivitate la Antena 3 că jurnalista era extrem de îngrijorată din cauza sorţii câinilor pe care îi îngrijea, iar atacurile de panică de care vorbea erau cauzate din acest motiv. 

Anchetatorii au deschis un dosar penal de moarte suspectă în acest caz. 

Citeşte mai multe despre:

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT Cristina Topescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati