Antena 3 CNN Actualitate Csibi Barna ar putea fi concediat pentru că refuză să vină la locul de muncă

Csibi Barna ar putea fi concediat pentru că refuză să vină la locul de muncă

Csibi Barna ar putea fi concediat pentru că refuză să vină la locul de muncă
Sursa foto: Foto: ziarulunirea.ro
26 Apr 2011   •   16:57

Csibi Barna ar putea fi concediat. Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar a sesizat comisia de disciplină deoarece Csibi Barna nu s-a prezentat la serviciu de o săptămână.

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a "spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, a fost detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală, potrivit unui ordin emis de preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, transmite Mediafax.

 


"În perioada 20 aprilie - 20 septembrie 2011, Csibi Barna se detaşează la DGFP muncipiul Bucureşti - Administraţia Finanţelor Publice Sector 2, serviciul evidenţă plătitori persoane fizice, în funcţia publică de execuţie teritorială vacantă (...)", se arată într-un comunicat.
   
După ce cerut autorizaţie de la Primăria Miercurea Ciuc pentru o manifestare dedicată Zilei Maghiarilor de Pretutindeni (15 Martie), Csibi Barna a luat un manechin ce avea pe faţă o poză a lui Avram Iancu, pe care "l-a condamnat" şi apoi l-a "spânzurat".
   
Ulterior, Barna a fost detaşat pentru şase luni de către preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, în Abrud, judeţul Alba, oraşul în care a urmat clasele elementare fostul revoluţionar Avram Iancu. Ajuns aici, a anunţat că a hotărât să îşi ia concediu de odihnă şi că nu va merge la noul loc de muncă. Cererea i-a fost acceptată.

×
Subiecte în articol: concediat ANAF Sorin Blejnar
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close