Antena 3 CNN Actualitate Cum au fost păcălite judecătoarele Costache şi Dinu de către ofițerii anticorupție

Cum au fost păcălite judecătoarele Costache şi Dinu de către ofițerii anticorupție

Cum au fost păcălite judecătoarele Costache şi Dinu de către ofițerii anticorupție
Sursa foto: Foto: tribunetalk.com
19 Mar 2013   •   19:41

Judecătoarele Costache și Dinu doreau să discute despre banii pentru rezolvarea favorabilă a unor dosare în lifturile Tribunalului Bucureşti întrucât ofiţerii anticorupţie le-au spus, în discuţii private, că în lifturile de aluminiu nu se pot face interceptări, potrivit unor surse judiciare, citate de mediafax.ro.

Se pare că ofițerii anticorupție care mergeau la Tribunalul București pentru a cere mandate de arestare preventivă în alte cauze, dar care se ocupau cu ancheta în cazul celor două judecătoare, îi spunei Antoanelei Costache că în lifturile capitonate cu aluminiu sau cu tablă nu se pot face interceptări cu sistemele tehnice deținute la ora actuală.

Astfel, Antoanela Costache și Viorica Dinu ar fi căzut în capcana anchetatorilor și ar fi purtat o mare parte din discuțiile despre dosarele în care se cereau intervenţii în schimbul unor sume mari de bani în lifturile Tribunalului Bucureşti, care sunt capitonate integral cu tablă şi aluminiu, au precizat sursele citate.

În același timp, judecătoarea Costache ar fi aflat că, dacă deține un telefon de generație veche, nu va putea fi interceptată. Astfel, sursele judiciare au precizat că cele două și-ar fi achiziționat astfel de telefoane mobile pentru a se feri de o presupusă anchetă.

×
Subiecte în articol: judecatoare Tribunalul Bucuresti
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close