Antena 3 CNN Actualitate Dan Andronic amenință cu noi dezvăluiri bombă. Când le va face

Dan Andronic amenință cu noi dezvăluiri bombă. Când le va face

Dan Andronic amenință cu noi dezvăluiri bombă. Când le va face
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Mai 2017   •   17:28

Dan Andronic s-a prezentat, joi după-amiază, la Parchetul General, unde a fost audiat în dosarul alegerilor prezidențiale din 2009, deschis în urma dezvăluirilor controversate făcute de jurnalist.

La intrarea în sediul parchetului, acesta a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, el susţinând că mai întâi trebuie să discute cu procurorii. 

A stat de vorbă cu jurnaliștii însă la ieșirea de la audieri, ocazie cu care a dat de înțeles că de fapt procurorii nu au fost interesați de subiectul mesei la care au participat greii politicii în seara alegerilor in 2009.

''Haide să spunem că, totuși, dosarul acesta a avut un cu totul alt subiect. Am răspuns la întrebări, am relatat în funcție de tematica pe care o aveau procurorii și atâta tot... (...) Sunt aici în calitate de martor și încerc să rămân doar în calitatea asa'', a spus Dan Andronic.

Dosarul a fost deschis după ce jurnalistul a afirmat că, în decembrie 2009, în turul doi al alegerilor prezidențiale, înalți demnitari ai statului român, printre care George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, au mers acasă la Gabriel Oprea.

El a susținut că Laura Kovesi și Coldea erau preocupați de câștigarea scrutinului de către Traian Băsescu.

În replică, fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat că întâlnirea organizată la el acasă a fost o "simplă cină", unde i-a invitat pe George Maior, Vasile Dîncu, Anghel Iordănescu, Dan Andronic şi Neculai Onţanu. 

×
Subiecte în articol: Dan Andronic
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close