Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu trăiește un coșmar. Soția sa este disperată

Dan Diaconescu trăiește un coșmar. Soția sa este disperată

Dan Diaconescu trăiește un coșmar. Soția sa este disperată
24 Dec 2016   •   16:46

Soția fostului mogul media este pregătită să-i ceară președintelui țării grațierea soțului ei printr-o scrisoare în care vorbește despre ”condițiile inumane” în care se află acum cel alături de care a ales să-și petreacă viața. Asta în vreme ce băncile sunt pe punctul de a-l ”ușura” de două case, informează Libertatea.

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în iunie anul trecut, pentru șantaj, fostul patron OTV se află închis acum la Penitenciarul Rahova unde, spun apropiații lui, trăiește un coșmar printre ceilalți deținuți din cauza condițiilor. Fostul jurnalist încearcă totuși să facă fața regimului de detenție cu ajutorul familiei care îi trimite constant bani pentru a-și putea cumpăra apă. Și asta pentru că Dan Diaconescu folosește doar apă îmbuteliată nu doar pentru băut ci, și pentru igienă, asta după ce s-a plâns că apa din închisoare este plină de viermi. Potrivit apropiaților, tot metabolismul lui s-a schimbat după ce a fost închis, iar dintr-un om mărunțel cum era înainte, acum s-a îngrășat foarte mult.  Soția lui i-a rămas alături și face demersuri să-l scoată din pușcărie.

”Nu există telefon în care soția lui să nu plângă când îl aude când îi povestește în ce condiții stă acolo, dar și că nu își poate vedea fetița. După ce s-a consultat cu el, Emi a decis să facă demersuri privind grațierea soțului ei, îi va scrie președintelui României și va iniția și o petiție publică”, ne-a declarat un apropiat al familiei. Am aflat că cel puțin de sărbători Diaconescu va avea parte de un răsfăț culinar, pentru că soția lui îi va găti mâncarea preferată: sarmale.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu detentie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close