Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, după noile restricții COVID ale autorităților: "Este anunţată din nou apocalipsa!"

Dana Budeanu, după noile restricții COVID ale autorităților: "Este anunţată din nou apocalipsa!"

Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale persoane publice, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre măsurile pe care Guvernul le-ar putea impune, pe fondul creșterii explozive a cazurilor de COVID.

Dana Budeanu, după noile restricții COVID ale autorităților: "Este anunţată din nou apocalipsa!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Iul 2022   •   22:34

Dana Budeanu a comentat în exclusivitate la Sineza Zilei, despre eventuale restricții pe care Guvernul le-ar putea impune în următoarea perioadă, în contextul creșterii semnificative a numărului de cazuri COVID.

"Eu le văd fix cum le-am văzut şi în ultimii doi ani jumate. Sunt în Franţa, ca şi în ultimii doi ani. În fiecare vară am fost aici. Nu există absolut niciun fel de restricţie în Franţa. Am fost în Italia acum patru zile, nu era nimic. Este anunţată din nou apocalisa. În Franţa este imposibilă reintroducerea oricărei restricţii, pentru că s-a votat în Parlament. Punct, la revedere, nu avem ce să discutăm. Nu va exista certificat, nu se va cere asta, nu va exista nicio testare şi nici nimic.

Deci, la revedere, nu are cum să mă prindă asimptomatic şi mă aresteze. Vă daţi seama în ce situaţie m-aş afla eu, care sunt un om nevaccinat, fără certificat. Eu ar trebui să fiu omorâtă nu arestată. Oriunde în occident, nu se va introduce nicio panică de acest gen (...)

A introduce restricţii despre o boală necunoscută, că nu ştim nimic despre ea. Degeaba iese domnul Rafila şi spune că domne, că în instituţiile publice, că e o lege din 2016, în care spitalele pot impune să îţi pui masca în spital. Da, domnu' Rafila, cum să nu poată. Da, eu dacă merg acum la ATI, sau trec pe culoar şi sunt nişte viruşi, boli, e normal. Pot să îmi pun şi combinezon din ăla, că aşa se face, în anumite secţii din spitale. În rest, nu are cum să impună nimeni.

Chestia asta cu te arestez şi alte aberaţii, în primul rând nu a existat niciodată aşa ceva. Mai ţineţi minte imaginile respective în care erau puşi oamenii jos, cu cătuşe, în Anglia şi nu ştiu pe unde. Păi dacă eu am călătorit când era pretins lockdown la Londra de zece ori, chiar aşa suntem nebuni? Ştiţi unde se aplică aceste restricţii, vă spun eu, ca să ştie toată România. Unde se halesc, atât", a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dana Budeanu COVID
Parteneri
Interviu exploziv: Ofițer sub acoperire, dezvăluiri despre rețelele de traficanți
x close