Antena 3 CNN Actualitate Declaraţii contradictorii în dosarul morţii Elodiei Ghinescu. Ce a spus Cioacă şi ce a declarat martorul

Declaraţii contradictorii în dosarul morţii Elodiei Ghinescu. Ce a spus Cioacă şi ce a declarat martorul

Declaraţii contradictorii în dosarul morţii Elodiei Ghinescu. Ce a spus Cioacă şi ce a declarat martorul
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    30 Sep 2013   •   21:52

Declaraţii contradictorii în dosarul morţii Elodiei Ghinescu, în care Cristian Cioacă este condamnat la 22 de ani de închisoare. La audierile de astăzi, colegul lui Cioacă, cel care a vorbit cu acesta a doua zi după dispariţia Elodiei, a povestit că fostul poliţist a găsit buletinul soţiei sale într-o geantă din dulap, şi nu la un oficiu poştal cum arătau datele anchetei.

Martorul este cel care l-a ajutat pe Cioacă să spargă emailurile soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Tototdată, Cristian Cioacă a fost deranjat de afirmaţiile fostei sale şefe care a spus instanţei că a văzut urme de sânge în apartament şi i-a cerut explicaţii în faţa magistraţilor.

 
Buletinul Elodiei ar fi fost găsit de Cioacă la doar o zi după dispariţia avocatei, a declarat la proces fostul coleg al lui Cristian Cioacă, şi el poliţist. Actul era într-o geantă, în dulap, împreună cu 1800 de lei, spune acesta. Dezvăluirile contrazic informaţiile pe care le aveau anchetatorii până acum, spune şi avocata familiei Ghinescu.
 
Poliţistul audiat este cel pe care Cristian Cioacă l-a chemat pentru a sparge căsuţa de email a Elodiei. Acesta susţine că Cioacă părea îngrijorat, dar nu disperat, la o zi după dispariţia soţiei lui. Avocata lui Cioacă a încercat să convingă din nou instaţa ca Elodia trăieşte. 
 
Audiată a fost şi fosta şefă a lui Cioacă. Ea le-a spus judecătorilor că, după ce în apartamentul acestuia au fost găsite urme de sânge, Cristian Cioacă a anunţat-o că vor fi găsite şi în maşină. Ar fi fost vorba însă de sânge de animal, de la carnea cumpărată de la magazin.

Totodată, aceasta a declarat că Cioacă obişnuia să-şi anunţe superiorii de fiecare dată când făcea schimb de tură, ceea ce nu a făcut în noaptea dispariţiei Elodiei.




 
 

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca elodia ghinescu
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close