Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri uimitoare de la preotul care are grijă de Testamentul lui Arsenie Boca: ”Părintele și-a scris data morții în altar”

Dezvăluiri uimitoare de la preotul care are grijă de Testamentul lui Arsenie Boca: ”Părintele și-a scris data morții în altar”

Dezvăluiri uimitoare de la preotul care are grijă de Testamentul lui Arsenie Boca: ”Părintele și-a scris data morții în altar”
15 Oct 2017   •   11:26

Antena 3 a realizat un interviu în exclusivitate cu preotul care are grijă de Testamentul lui Arsenie Boca.

Părintele Lucian slujește de 18 ani în biserica pictată de Arsenia Boca.

Timp de 15 ani a pictat acolo părintele supranumit Sfântul Ardealului după ce a fost alungat de la Mânăstirea Prislop. Picturile de la bisericuța din Drăgănescu sunt unice și chiar șochează pe unii dintre credincioși. Sunt mesaje despre droguri și sinucidere, printre icoane scrise.

”Foarte impresionat este faptul că părintele Arsenie Boca a pictat în altar viața Sfântului Ștefan cel Nou, un Sfânt la care părintele a ținut foarte mult, numai acestui Sfânt i-a pictat viața. Acest Sfânt este prăznuit pe 28 noimebrie, data când și părintele Arsenie Boca a plecat spre ceruri și chiar a scris acest lucru în altar”, a declarat părintele Lucian, pentru Antena 3.

Printre picturile sale de la biserica din Drăgănescu se numără cea care întruchipează omul modern, înconjurat de tehnologie avansată, dar și cea care redă scena distrugerii celor două turnuri gemene din New York.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close