Antena 3 CNN Actualitate Dincolo de ştiri. Lordul Gavyn Arthur: Singura critică pe care o pot aduce poporului român e că e prea modest

Dincolo de ştiri. Lordul Gavyn Arthur: Singura critică pe care o pot aduce poporului român e că e prea modest

Dincolo de ştiri. Lordul Gavyn Arthur: Singura critică pe care o pot aduce poporului român e că e prea modest
Sursa foto: Foto: johnhollingsworth.net
de S.T.    |    06 Dec 2014   •   20:16

Sâmbătă seară, la "Dincolo de ştiri", Cristina Ţopescu a prezentat telespectatorilor săi un interviu cu onorabilul Sir Gavyn Arthur, un apropiat al familiei regale a României.

Lordul Gavyn Arthur iubeşte România şi spune că vede în ţara noastră progrese uluitoare făcute în ultimii 25 de ani.

"Singura critică pe care o pot aduce poporului român e că e prea modest în privinţa realizărilor lui. Am fost aici prima oară în 1983, ca turist. Ţara, clădirile, oamenii erau cenuşii. Am revenit în urmă cu 7 ani. Progresele sunt uimitoare! Iar ritmul în care s-au făcut aceste progrese este extraordinar", a spus onorabilul Sir Gavyn Arthur.

El crede că românii sunt oameni foarte calzi şi demni şi nu oboseşte să atragă investitori britanici pe meleagurile noastre.

Acest nobil englez, foarte apropiat şi de familia regală britanică, fost Lord Primar al Londrei, a vorbit, la "Dincolo de ştiri", despre Majestatea Sa Regele Mihai şi despre cât de mult îl preţuieşte domnia sa, dar şi o lume întreagă.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu".

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close