Antena 3 CNN Actualitate Doi pietoni aflaţi pe trotuar, loviţi de ambulanţă. Unul dintre ei este în stare gravă

Doi pietoni aflaţi pe trotuar, loviţi de ambulanţă. Unul dintre ei este în stare gravă

Doi pietoni aflaţi pe trotuar, loviţi de ambulanţă. Unul dintre ei este în stare gravă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Mai 2012   •   23:22

O ambulanţă a lovit doi pietoni aflaţi pe trotuar într-o intersecţie din Oradea. Accidentul a avut loc vineri, după ce ambulanţa s-a ciocnit cu o utilitară. Salvarea avea sirenele pornite şi a trecut pe roşu. În urma impactului, şoferul ambulanţei a pierdut controlul direcţiei, iar autosanitara a pătruns pe trotuar şi a acroşat doi pietoni.

Unul dintre cei doi pietoni loviţi de o ambulanţă SMURD este internat în stare gravă, la Spitalul Judeţean din Oradea.

"Unul dintre cei doi pietoni loviţi, în vârstă de 42 de ani, este în stare gravă, internat la terapie intensivă, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi traumatisme la picioare. Celălalt pacient are doar escoriaţii şi nu a necesitat internarea. În cazul lui a fost mai mult sperietura", a declarat şeful SMURD şi al UPS, dr. Hadrian Borcea, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, în urma accidentului a fost rănit şi un asistent al SMURD, în vârstă de 25 de ani, care a suferit o plagă frontală şi un traumatism cranian, primind îngrijiri medicale, fără a fi necesară spitalizarea sa.

Conform sursei citate, autospeciala SMURD care a fost implicată în accident era de Terapie Intensivă Mobilă, singura de acest tip din judeţ, care se îndrepta spre un accident în oraşul Marghita, în urma căruia un candidat PSD la Consiliul Local şi-a pierdut viaţa.



 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close