Antena 3 CNN Actualitate Educație Ligia Deca: "Trăiesc emoția acestui început de an școlar în două ipostaze: aceea de mamă și aceea de ministru al educației"

Ligia Deca: "Trăiesc emoția acestui început de an școlar în două ipostaze: aceea de mamă și aceea de ministru al educației"

Ministrul Educaţiei Ligia Deca a precizat că trăieşte emoţia începutului anului şcolar în două ipostaze, cea de mamă şi de ministru.

Ligia Deca: "Trăiesc emoția acestui început de an școlar în două ipostaze: aceea de mamă și aceea de ministru al educației"
Sursa foto: Ligia Deca/ Facebook
de Silvia Preda    |    10 Sep 2023   •   20:22

"Trăiesc emoția acestui început de an școlar în două ipostaze: aceea de mamă și aceea de ministru al educației.

Școala este locul creșterii copiilor noștri, al descoperirii, al învățării și al prieteniei. Vă îndemn să le fim, împreună, sprijin și sursă de echilibru – atât pentru succesul școlar, cât și pentru binele lor emoțional.

Vă doresc tuturor un an școlar bun! Cu reușite pe măsura muncii depuse și cu încredere că putem reda școlii locul pe care îl merită!

Împreună, școală și familie, prin comunicare onestă și sprijin reciproc, vom crește viitori adulți responsabili, demni, empatici și pregătiți să facă față oricăror provocări!", a scris Ligia Deca, duminică, pe Facebook.

Trăiesc emoția acestui început de an școlar în două ipostaze: aceea de mamă și aceea de ministru al educației. Școala...

Publicată de Ligia Deca pe Duminică, 10 septembrie 2023

Citeşte şi: Zeci de şcoli din ţară primesc mâine elevi deşi nu au autorizaţii ISU

×
Subiecte în articol: ministrul educatiei Ligia Deca an şcolar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close