Antena 3 CNN Actualitate Elodia Ghinescu face o victimă: Şeful IML Cluj, destituit pentru că nu a folosit un aparat de reconstrucţie facială

Elodia Ghinescu face o victimă: Şeful IML Cluj, destituit pentru că nu a folosit un aparat de reconstrucţie facială

Elodia Ghinescu face o victimă: Şeful IML Cluj, destituit pentru că nu a folosit un aparat de reconstrucţie facială
14 Feb 2011   •   20:53

Dispărută fără urmă, considerată de anchetatori moartă, Elodia Ghinescu face totuşi o victimă. Şeful IML Cluj a fost destituit. Una din acuzaţii e legată de nefolosirea aparatului de reconstrucţie facială, pe care Institutul l-a cumpărat cu bani buni, în cazul craniului găsit pe râul Olt.

Şefii din Ministerul Sănătăţii susţin că doctorul Vartic a cerut achiziţionarea aparatului de reconstrucţie facială în regim de strictă necesitate. 50.000 de euro ar fi costat aparatul medical. Cu toate acestea, nu a fost niciodată folosit. Se pare că medicii clujeni ar fi uitat să cumpere şi softul necesar pentru funcţionare.

La sfârşitul anului trecut, câteva săptămâni a stat craniul găsit pe râul Olt, şi presupus a fi al Elodiei, la Institutul de Medicină Legală Cluj. În cele din urmă, a fost trimis la Bucureşti, fără nicio expertiză de la Cluj-Napoca. De numele Directorul IML Cluj, doctorul Marius Vartic, se mai leagă alte patru acuzaţii, printre care şi faptul că a ascuns o fraudă de 200.000 de lei.

 

×
Subiecte în articol: elodia ghinescu aparat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close