Antena 3 CNN Actualitate Făcea poze pentru nuntă când a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut

Făcea poze pentru nuntă când a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut

O mireasă din Beirut a trăit clipe de coșmar când, în timpul ședinței foto pentru ”cea mai frumoasă zi din viața ei” a fost nevoită să se adăpostească pentru a-și salva viața.

Făcea poze pentru nuntă când a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut
de Laura Dinu    |    06 Aug 2020   •   09:40

Israa Seblani participa la ședința foto pentru cel mai fericit eveniment din viața sa când a avut loc explozia în care mii de oameni au fost răniți și sute de persoane și-au pierdut viața. Totul s-a petrecut la aproximativ un kilometru de portul orașului..

În imaginile surprinse de fotograful Mahmoud Nakib se poate observa cum camera tremură puțin în timp ce filmează trena tinerei mirese. Fotograful continuă să filmeze și surprinde cum suflul exploziei aruncă în aer buchetul femeii.

Israa Seblani este văzută, la scurt timp, fugind alături de proaspătul șoț, căutând un adăpost pentru a-și salva viața, scrie ctvnews.ca.

Piața în care avea loc sedința foto, liniștită cu doar câteva clipe înainte, este învăluită de un nor de praf și fum.

Fotograful a transmis presei, mai târziu, câ atât el cât și cuplul au scăpat nevătămați. 

Peste 100 de persoane și-au pierdut viața și mii de oameni au fost răniți

O dublă explozie extrem de puternică a avut loc, marți după-amiază în orașul libanez Beirut. Victimele au fost prinse sub mai multe clădiri prăbușite în urma deflagrației care a pornit de la un incendiu.

Zeci de mașini au fost distruse, balcoanele blocurilor din apropiere s-au prăbușit, iar pe o rază de câteva sute de metri se înregistrează daune materiale semnificative. Presa relatează că locuințe aflate și la 10 kilometri distanță ar fi fost afectate de suflul exploziei, în timp ce unele surse spun că deflagrația a fost resimțită și în Cipru, la aproximativ 200 de kilometri distanță.

 

×
Subiecte în articol: mireasa Beirut
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close