Antena 3 CNN Actualitate Cele mai noi informații de la Familia Regală. E pentru prima oară când se întâmplă asta

Cele mai noi informații de la Familia Regală. E pentru prima oară când se întâmplă asta

Cele mai noi informații de la Familia Regală. E pentru prima oară când se întâmplă asta
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    27 Apr 2016   •   11:17

În acest an, Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu vor lua parte la slujba din Noaptea Învierii de la Episcopia Ortodoxă Română din Stockholm, în mijlocul comunității românești, scrie romaniaregala.ro. Slujba va fi oficiată de Preasfinția Sa Episcopul Macarie al Europei de Nord.

Apoi, Altețele Lor Regale vor participa la slujba celei de a doua zi de Paști și se vor întâlni cu membrii comunității românești din Suedia.

Este pentru prima oară când Familia Regală a României alege să fie alături, în Noaptea Învierii Domnului, de românii din nordul Europei.

În ultimele două decenii, Familia Regală a participat la slujbe ale sărbătorilor de Paști în arhiepiscopii istorice, precum cele de la Iași, Cluj, Chișinău, Craiova, Timișoara, Alba Iulia sau Galați, precum și în nou-create episcopii asemeni celor din Giurgiu, Madrid sau Deva.

Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana vor primi Lumina Sfântă la reședința privată din Elveția, mai scrie romaniaregala.ro.

Alteța Sa Regală Principesa Maria va lua parte la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, în prezența Înalt Preasfinției Sale Andrei, Mitropolitul Clujului.

Ceilalți membri ai Familiei Regale vor petrece sfintele sărbători de Paște în orașele în care locuiesc.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close