Antena 3 CNN Actualitate Finala Europa League a aruncat în aer tarifele percepute de hotelurile din Bucureşti cu o zi înaintea meciului

Finala Europa League a aruncat în aer tarifele percepute de hotelurile din Bucureşti cu o zi înaintea meciului

Finala Europa League a aruncat în aer tarifele percepute de hotelurile din Bucureşti cu o zi înaintea meciului
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    09 Mai 2012   •   16:36

Finala Europa League a  urcat până la 4.000 euro tarifele hotelurilor pentru o singură noapte, de 10-20 de ori mai mult faţă de o zi obişnuită, informează Mediafax.

Hotelurile din Bucureşti au urcat preţurile pentru perioada finalei Europa League, unele cu 20-30%, altele cu 200-300%, ajungând la majorări de 10-20 de ori, în funcţie de unitatea de cazare şi de perioada rezervării.

Cele mai moderate majorări de tarife le-au avut în general hotelurile de lanţ internaţional, acestea fiind şi primele ale căror camere s-au epuizat.

În hotelurile din Bucureşti există aproximativ 22.000 de locuri de cazare, iar Finala Europa League aduce în Bucureşti aproximativ 25.000 de suporteri spanioli, susţinători ai echipelor Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Profitând însă de cererea mare, unele hoteluri din Bucureşti, în special cele care nu aparţin unui lanţ internaţional, au cerut pentru camere preţuri halucinante.

Astfel, marţi, cu o zi înaintea finalei, tarifele promovate pe booking.com pentru camerele duble rămase disponibile în hotelurile de 4-5 stele din Capitală ajungeau şi la 1.000-4.000 de euro.

×
Subiecte în articol: finala Europa League preturi
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close